Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συζήτηση με θέμα "Τα προβλήματα της κρίσης - Πως τα αντιμετωπίζουμε"


Στην συζήτηση συμμετείχε και ο ψυχολόγος dr.Αστρινάκης Αλέξανδρος ο οποίος με απλά λόγια μας έδωσε μια άλλη βάση σκέψης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία σήμερα.
Αναφέρθηκε στο τι είναι χρήμα , πόσο πολύ λάθος το χειριστήκαμε ή μας οδήγησαν να το χειριστούμε,  τι είναι η  κρίση που ζούμε, πως προσπαθούν να μας περάσουν τις άδικες και βίαιες αλλαγές στην ζωή μας, πώς έχει και πως να αντιμετωπίσει η Ελληνική κοινωνία την όλη  κατάσταση και πως πρέπει να λειτουργούμε την δύσκολη και πονηρή εποχή που ζούμε. Αναφέρθηκε στα εναλλακτικά δίκτυα και στις ομάδες αλληλεγγύης λέγοντας ότι είναι η εποχή που πρέπει τα κινήματα αυτά να γιγαντώσουν και να βοηθήσουν την Ελληνική κοινωνία.
Μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση που σίγουρα όσοι παραβρέθηκαν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και γιατί όχι , με βελτιωμένη (τουλάχιστον) ψυχολογία για το αύριο.





Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον dr.Αστρινάκη Αλέξανδρο για την παρουσία του αλλά και όλους τους παραβρισκόμενους που ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην θετική σκέψη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου